©2018 BY PINK MOON PUBLISHING APS.

HANDELSBETINGELSER

Salgs- og leveringsbetingelser
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på varer købt på pinkmoonpublishing.com

Pinkmoonpublishing.com ejes af: 
Pink Moon Publishing ApS
Svanevej 20c
2400 København NV
CVR NR: 39 71 64 10
Telefon: 61 96 25 79
E-mail: hello@pinkmoonpublishing.com

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via Pinkmoonpublishing.com.

Vi modtager betaling med: Dankort, VISA, American Express, MasterCard, og PayPal.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen tillægges prisen for fragt. 

Vi leverer varen 3-10 hverdage efter dit køb. 

Vi leverer varerne med Post Nord.

Vi leverer til Danmark. Der er ikke mulighed for afhentning af bestillinger hos Pink Moon Publishing ApS. 

Fortrydelsesret

Der er fuld returret på alle bestillinger i 14 dage. Returvarer skal returneres til:


Pink Moon Publishing APS
Svanevej 20c
2400 København NV

Når varen er modtaget tilbageføres beløbet til købers kreditkort.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan f.eks. sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser at du fortryder til: 

Julie Ugleholdt APS
Svanevej 20c
2400 København NV
CVR NR: 39 71 64 10
Telefon: 61 96 25 79
E-mail: hello@pinkmoonpublishing.com

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. 

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular (men det er ikke et krav): https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3 

Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til:

Julie Ugleholdt APS
Svanevej 20c
2400 København NV
CVR NR: 39 71 64 10
Telefon: 61 96 25 79
E-mail: hello@pinkmoonpublishing.com

Varen skal sendes senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. 

Du skal selv betale for returnering af varen. 

Tilbagebetaling af pengene
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. 

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dig tilbagebeholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer i forbindelse med tilbagebetalingen. 

Du bør sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen
Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – f.eks. fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. 

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på:

Julie Ugleholdt APS
Svanevej 20c
2400 København NV
CVR NR: 39 71 64 10
Telefon: 61 96 25 79
E-mail: hello@pinkmoonpublishing.com

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inklusiv oplysninger om fragtomkostninger samt track and trace-nummer. 

Oplysninger om klagemuligheder
En klage over en vare eller en tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning på www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage skal du oplyse vores e-mailadresse: info@pinkmoonpublishing.com
  
Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din bestilling.

Gyldendal har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser
Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. De oplyste priser er inklusiv 25% moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med pinkmoonpublishing.com indgås aftaler på dansk. 

Betaling med faktura
Firmaer og institutioner med CVR-nummer kan bestille varer til levering med faktura. Betalingsfrist er 14 dage.

Med elektronisk faktura
Offentlige Institutioner med EAN-nummer kan bestille vare til levering med elektronisk faktura. Betalingsfrist er 14 dage.

Leveringsomkostninger
Alle ordre tillægges ekspeditionsgebyr på DKK 25,00PERSONDATA

Sidst opdateret d. 23. maj 2018 

Pink Moon Publishing ApS’ privatlivspolitik for private kunder, nyhedsbrevs-modtagere og brugere af Pink Moon Publishings APS’ hjemmesider

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Pink Moon Publishing ApS (”vi” eller ”os”) håndterer dine personoplysninger. 
Privatlivspolitikken vedrører de personoplysninger, som du afgiver til os, når du fx beder om at modtage vores nyhedsbrev eller når du køber produkter hos os, og de oplysninger, som vi indsamler, når du besøger vores hjemmesider.

Dataansvarlig:
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

Pink Moon Publishing APS
Svanevej 20c
2400 København NV
CVR NR: 39 71 64 10
Telefon: 61 96 25 79
E-mail: hello@pinkmoonpublishing.com


Indsamling og brug af personoplysninger 

Når du søger på vores hjemmesider:
For at forbedre din brugeroplevelse og de ydelser, vi tilbyder, registrerer vi oplysninger om, hvordan du som bruger anvender vores websites og udarbejder statistik herover. Statistikken anvendes kun i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.


I den forbindelse kan vi indsamle nedenstående personoplysninger:

• Oplysninger om din browseradfærd på vores hjemmesider
• Oplysninger om, hvornår du klikker på en af vores annoncer, herunder de annoncer der vises på andre samarbejdspartneres hjemmesider
• Oplysninger om, hvordan du i øvrigt benytter vores digitale tjenester, herunder styresystem, IP-adresse og browserdetaljer
• Dine præferencer


Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve:
For at vi kan sende nyhedsbreve til dig, indsamler vi følgende personlige oplysninger:
• Navn 
• E-mailadresse

Når du handler på vores hjemmeside:
For at forbedre din brugeroplevelse og kunne give dig relevant service, herunder gennemføre din bestilling og levere til dig, kan vi indsamle nedenstående oplysninger: 
• Oplysninger om din købshistorik, herunder hvad du har købt, købstidspunkt, betalingsmiddel, kredit- og andre betalingsoplysninger, samt tracking-nr. på pakkeleverancer 
• Dine præferencer
• Oplysninger om din browseradfærd på hjemmesiden
• Oplysninger om, hvornår du klikker på en af vores annoncer, herunder de annoncer der vises på andre samarbejdspartneres hjemmesider
• Oplysninger om, hvordan du i øvrigt benytter vores digitale tjenester, herunder styresystem, IP-adresse, og browserdetaljer

Når du kontakter os, vi kontakter dig, eller du deltager i konkurrencer: 
For at kunne besvare dine henvendelser og korrespondere med dig, indsamler vi de personoplysninger, som du opgiver, når du er i kontakt med os, f.eks. via e-mail, brev, telefon eller sociale medier:
• Navn, brugernavn og e-mailadresse
• Oplysninger om e-mails og anden digital kommunikation, som vi sender til dig, som du åbner, herunder de links deri, som du klikker på

Behandlingsgrundlag

Vi sikrer os altid, at vi har et fyldestgørende grundlag for at behandle dine personoplysninger. Når vi behandler dine personoplysninger som angivet i denne Privatlivspolitik, gør vi det på basis af et eller flere af følgende grundlag:
• En nødvendighed for at opfylde en kontrakt eller aftale med dig, eller for at gennemføre foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt eller aftale (fx at indsamle adresseoplysninger, således at vi kan levere bestilte produkter til dig)
• Vores berettigede interesse, hvis dine interesser eller rettigheder ikke går forud herfor (fx når vi benytter dine oplysninger til at vurdere, hvordan vi bedst kommunikerer med vores kunder, således at vi kan præsentere vores kunder for den information og de produkter, som de finder mest interessante)
• Dit samtykke (hvis vi i særlige situationer har indhentet dette). Såfremt vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid.


Hvem deler vi dine personoplysninger med
Pink Moon Publishing ApS kan dele dine personoplysninger med:
• IT-leverandører, fragtfirmaer, finansielle institutioner og lignende leverandører og samarbejdspartnere til håndtering af leverancen af de produkter og serviceydelser, du benytter
• Offentlige myndigheder, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine personoplysninger

Vi deler kun de oplysninger, der er nødvendige, for at vore samarbejdspartnere kan levere deres tjenester. Vores samarbejdspartnere fungerer som databehandlere for os og arbejder udelukkende efter vores instruks. De har dermed ikke ret til selv at beslutte, hvad dine personoplysninger skal bruges til, og vi bevarer kontrollen over oplysningerne. Vi har indgået aftaler med vores samarbejdspartnere, der sikrer, at samarbejdspartnernes niveau for beskyttelse af dine personoplysninger overholder de krav, vi har opstillet i denne Privatlivspolitik, og i øvrigt gældende lovgivning.

Opbevaring af dine oplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt i denne Privatlivspolitik. 

Medmindre der er særlige grunde til at opbevare oplysningerne i en længere periode, vil personoplysninger generelt blive gemt i vores økonomisystemer i 5 år efter seneste køb, således at bogføringslovens krav overholdes. Derefter vil oplysningerne blive slettet. I vores øvrige systemer opbevarer vi oplysningerne i to år efter seneste køb, således at vi kan overholde vores forpligtelser i tilfælde af eventuelle reklamationer efter købeloven. 

Er du udelukkende nyhedsbrevsmodtager, således at du ikke har foretaget et køb hos Pink Moon Publishing ApS, vil dine personoplysninger blive opbevaret så længe du modtager vores nyhedsbrev. Ved tilbagetrækning af dit samtykke vil oplysningerne blive slettet. 


Dine rettigheder 

Du har følgende rettigheder, når vi behandler dine personoplysninger:
• Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
• Du har ret til at modsætte dig behandlingen af din personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
• Du har ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
• Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke, såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke 
• Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format
• Du kan til enhver tid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet

Der kan være betingelser eller begrænsninger knyttet til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du fx har ret til fx. at få dine personoplysninger slettet med det samme, da dette kan afhænge af omstændigheder og gældende lovgivning i forbindelse med behandlingsaktiviteterne. 

Sådan anmoder du om effektuering af dine rettigheder

Vi beder dig sende din anmodning skriftligt til:

hello@pinkmoonpublishing.com mærket ”Persondata” eller pr. brev til:

Pink Moon Publishing ApS
Svanevej 20c
2400 København NV
CVR NR 39 71 64 10
Telefon: 61 96 25 79
E-mail: hello@pinkmoonpublishing.com

I anmodningen beder vi dig oplyse dit navn, e-mailadresse og evt. telefonnr., samt at angive så præcist som muligt, hvad din anmodning drejer sig om.

Bemærk venligst, at vi kan bede dig verificere din identitet, før vi kan behandle din anmodning.

Hvis du er utilfreds med den måde, Gyldendal A/S behandler dine personoplysninger på, kan du klage til os på ovenstående adresse. Du kan også til enhver tid indgive en klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

Ændring af denne privatlivspolitik
Øverst i denne Privatlivspolitik kan du se datoen for den seneste opdatering. Vi vil løbende opdatere politikken. I tilfælde af væsentlige ændringer vil vi sørge for at oplyse dette ved en synlig meddelelse på vores hjemmesider.