©2018 BY PINK MOON PUBLISHING APS.

TITLER

 

PROJEKT BABY

Julie Ugleholdt

I bogen følger vi den nybagte mor Julie, der efter en traumatisk fødsel og lange nætter med gråd bliver fanget i en fødselsdepression, der medfører store ændringer i hendes liv.
Julie er udpræget karrierekvinde. Hun er vant til at være i kontrol. Men bryder sammen i selvmordstanker, da hun ikke længere kan klare alle de nye udfordringer som moderskabet har medført. Bogen er inspireret af forfatterens egen historie.

TEASERS

KAPITEL 1

En stråle med tis og to streger på tutten. Nu er den der. Jeg er endelig blevet gravid!

Jeg har været skruk over flere omgange. Det startede for tre år siden. Jeg var færdig med min uddannelse. Drømmejobbet og boligen var på plads. Børn var næste skridt i livsplanen. Det er jo også noget, man skal. Altså at få børn. Tanken om at leve uden børn og familie har aldrig strejfet mig. Forestillingen om kernefamilien og hele biologien spiller også ind: Det er jo det, jeg som kvinde er sat i verden for.

Inden jeg blev gravid gik jeg til coach for at komme længere frem i sædet på jobbet. Vi begyndte med en fem-års plan. Coachen havde spurgt:
- ”Skal der tages højde for børn i den plan?”.
- ”Nej!”, havde jeg svaret.


Som 35-årig skulle jeg være områdedirektør i virksomheden. Det var planen. Jeg syntes, at det var realistisk med en VP-stilling. Det kørte jo bare. Jeg var på top talents-listerne og blandt de 10 ´best performing´ i virksomheden. Det kunne jeg rigtig godt lide. Jeg var god, gjorde det godt og arbejdede rigtig hårdt. 
I mit hoved jeg skulle have den kortest mulige barsel. Seks måneder. Så skulle min mand tage resten. Jeg havde ikke tid til at gå hjemme med barn på armen og se mine karrieredrømme gå til i lortebleer og sutter. Jeg glædede mig til at komme tilbage til jobbet - lige indtil Charlie blev født.